Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

haryanvi song download – filter shot

haryanvi song download – filter shot

 

Song – Filter Shot

Singer – Gulzaar Chhaniwala

Latest Haryanvi song 2018

haryanvi song download

haryanvi song download – filter shot -gulzaar chhaniwala – bmg mr jatt

 

फ़िल्टर शॉट गीत: गुलजार छनीवाला हिट गीत फैड फैड देने के बाद एक नए गीत फ़िल्टर शॉट के साथ आया था।

सोनोटेक कैसेट ने फ़िल्टर गीत प्रस्तुत किया और गुलजार छनीवाला ने इस गीत के गीत लिखे।

haryanvi song download

शोक ना सै मने फेक दुनिया म रेहनका
नेचर क्लीन सिदा मुँहपे बात कहन का

टेड़ा ना लखव सीन करे ना क्रीट तू
फायदा ना से भैऊल्टे पंगे लेन का

यार की चढ़ई टच करती स्काई ने
किया की मरोड़ दूर करि तेरे भाई ने

दुनिया के बोल कदे करा मने गौर ना
पैदा का सेकर ना सिखाया मेरे मई ने

बेटा घलिये ना पर ये नजायज करे फिरे
तेरे गेट में पित्तल भरा देंगे

haryanvi song download – filter shot -gulzaar chhaniwala – bmg mr jatt

रे तेरे फ़िल्टर शॉट करा देंगे
देंगे रे तेरे फ़िल्टर शॉट करा देंगे

रे तेरे फ़िल्टर शॉट करा देंगे
दिल में भी यार मेरे जान में भी यार ह

रे दिल के डीलर चै छोटे से मकान ह
दिल में भी यार मेरे जान में भी यार ह

दिल के डीलर चै छोटे से मकान ह
रे ये गामा आले पुट कम रख सारे उठ

तने लिविंग ते डेड बना देंगे
तेरे गेट में पित्तल भरा देंगे

haryanvi song download

रे तेरे फ़िल्टर शॉट करा देंगे
रे तेरे फ़िल्टर शॉट करा देंगे

नाम चल टॉप पे काम चल डोप रे
फैन सु मै भोले तेरा तोड़िये ना होप रे

बाबू ने भीमन से माई ने सलाम से
छोरिया का शोक कोना यारा में जान से

यार मेरे बात ने जानिए मजाक ना
जे तू छोड़गा तू में ढेरसु रे रख का

हस्ता रहव तू योहे दिल मरचाव से
चीज़ सारी पाज़ा दुनिया में यार कोन्या पाव रे
चीज़ सारी पाज़ा दुनिया में यार कोन्या पाव रे

बात सुन मैडम जी यारा खाटीघनि तय तय करी ह ना
तो तेरे भी टेक देंगे

अरे ये यार ह चार्ज कोना जो तेरे पाछे फेक देंगे
लांडा लाले राम राम

गुलज़ार छानिवाला देख पड़गा रे चला
तेरे शेर में शो करवा देंगे
तेरे गेट में पित्तल भरा देंगे

रे तेरे फ़िल्टर शॉट करा देंगे
रे तेरे फ़िल्टर शॉट करा देंगे

haryanvi song download

haryanvi-song-download-filter-shot

 

haryanvi song download – filter shot -gulzaar chhaniwala – bmg mr jatt

 

shok na se mne fake duniya me rhnka
nature clean sida muhpe bat khn ka

teda na lkhav seen kre na creat tu
fayda na se bhaiulte pange len ka,,,

yaar ki chdyi touch kerti sky ne
keya ki marod dur kri tere bhai ne

duniya ke bol kade kra mne gor na
peda ka sekar na sikhaya mere mayi ne

haryanvi song download

beta ghaliye na per ye njayj kre fire
tere gat me pittal bhra dange

re tere filter shot kra dange
ho re tere filter shot kra dange

re tere filter shot kra dange
dil me bhi yaar mere jan me bhi yaar h
ho dil ke diler chae chote se mkan h

dil me bhi yaar mere jan me bhi yaar h
dil ke diler chae chote se mkan h

re ye gama ale putt kam rakh sare uth
tne living te dead bna dange

 

haryanvi song download – filter shot -gulzaar chhaniwala – bmg mr jatt

 

re tere filter shot kra dange
ho re tere filter shot kra dange

haryanvi song download

re tere filter shot kra dange
naam chal top pe kam chal dop re

fan su me bhole tera todiye na hope re
babu ne bhiman se mayi ne slam se

choriya ka shok kona yara me jaan se
yaar mere baat ne janeye mjak na

je tu chodga tu me dhersu re rakh ka
hasta rhv tu yohe dil merachav se

cheez sari paza duniya me yaar konya pav re
cheez sari paza duniya me yaar konya pav re

baat sun madam je yara khateeghni ty ty kri h na

to tere bhi tek dange
ar ye yaar h charge kona jo tere pach fek

landa lale ram ram
Gulzaar Chhaniwala dekh padga re chala

tere sher me show kerwa dange
re tere filter shot kra dange

ho re tere filter shot kra dange
re tere filter shot kra dange

 

issaqbaazi

 

haryanvi song download – filter shot -gulzaar chhaniwala – bmg mr jatt

 

गीत – फ़िल्टर शॉट

गायक – गुलजार छनिवाला

नवीनतम हरियाणवी गीत 2018

 

download

 

haryanvi song download

You may also like...

Leave a Reply