Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

HIGH LEVEL – Parveen Chouhan

HIGH LEVEL – Parveen Chouhan

Song – High Level

Starring – Vikash श्योराण

Lyrics – Sachin Bangar

Music – V.R. Bros

Singer – Parveen Chouhan

Director – Ominder

Music Label – NDJ Music

HIGH LEVEL

 

HIGH LEVEL – Parveen Chouhan music com Tu So Makhmal mp3 mr jatt

Tu High level ki chhori s
Main chhora su jamindara ka

Main Chlaau Tractor 60 r
Tanne Saukh Luxury cara ka

Tu tagde ghar ki chhori s
Ke bujhu teri baata n

Tu sove makhmal ke gadya p
Main Paani laau raata n

Tu so makhmal ke gadya p
Main Paani laau raata n

oooooo ooooo oooo

Main Fan su Lakhmi chand ka
Tu Geet Sune Shikira ke

Hum dil ke dariya chhori r
fakir se lakira ke

Tu skin soft ki lave cream
Mere Chhale pad r Haatha me

Tu so makhmal ke gadya p
Main Paani laau raata n

Tu so makhmal ke gadya p
Main Paani laau raata n

Main Khaau Rot baazre ke
Tu pizze burgar khave s

HIGH LEVEL

Main dhoti kurta paharniya
Tanne Jeans Baranded Bhave s

Tu Tau ne uncle kah de s
Hum Dil te Nibhaave Naatya n

Tu so makhmal ke gadya p
Main Paani laau raata n

Tu so makhmal ke gadya p
Main Paani laau raata n

Mhare kai kila main baag r
Aur Aamdani se lakha ki

s chodhar puri mhari r
Par Shram ghani s aakhya ki

Parvinder Rana risky s na jane faide ghatya n

Tu so makhmal ke gadya p
Main Paani laau raata n

Tu so makhmal ke gadya p
Main Paani laau raata n

HIGH LEVEL

HIGH LEVEL - Parveen Chouhan

 

HIGH LEVEL – Parveen Chouhan music com Tu So Makhmal mp3 mr jatt

 

तू हाई लेवल की छोरी स
मैं छोरा सु जमीन्दारा का

मैं चलाऊ ट्रेक्टर 60 र
तन्ने सोंक लक्ज़री कारा का

तू तगड़े घर की छोरी स
के बुझू तेरी बाते न

तू सो मखमल के गद्दे प
मैं पानी लाऊ राता न

तू सो मखमल के गद्दे प
मैं पानी लाऊ राता न

ओ ओ ओ ओ ओ

मैं फैन सु लख्मी चंद का
तू गीत सुने शकीरा के

हम दिल के दरिया छोरी र
फ़क़ीर से लकीरा के

तू स्किन सॉफ्ट की लावे क्रीम
मेरे छाले पड़ र हाथ में

HIGH LEVEL

तू सो मखमल के गद्दे प
मैं पानी लाऊ राता न

मैं खाऊ रोट बाजरे के
तू पिज्जे बर्गर खावे स

मैं धोती कुरता पहरनिया
तन्ने जींस ब्रांडेड भावे स

तू ताऊ न कह दे स
हम दिल त निभावे नात्या न

तू सो मखमल के गद्दे प
मैं पानी लाऊ राता न

तू सो मखमल के गद्दे प
मैं पानी लाऊ राता न

म्हारे कई किले में बाग़ र
और आमदनी से लाखा की

स चोधर पूरी महारी र
पर शर्म घनी स आख्या की

परविंदर राणा रिस्की स
ना जाने फायदे घाटया न

तू सो मखमल के गद्दे प
मैं पानी लाऊ राता न

तू सो मखमल के गद्दे प
मैं पानी लाऊ राता न

 

HIGH LEVEL – Parveen Chouhan music com Tu So Makhmal mp3 mr jatt

 

battery down

 

गीत – हाई लेवल

अभिनीत – विकास श्योराण

गीत – सचिन बंगार

संगीत – वी आर ब्रदर्स

गायक – परवीन चौहान

निदेशक – ओमिंदर

संगीत लेबल – एनडीजे संगीत

 

HIGH LEVEL

 

ओमिंदर निर्देशित हरियान्वी एल्बम सॉन्ग हाइ लेवल में आवाज प्रवीण चौहान ने दी हैं

इस गाने के बोल सचिन बंगर ने तैयार किए हैं जबकि म्यूज़िक वी.आर. ब्रोस ने दिया हैं

विकाश शेओरान ने इस लेटेस्ट गाने में अपनी अहम भूमिका निभाई हैं

 

Download

 

HIGH LEVEL

You may also like...

Leave a Reply